Myyys!

Myser med lillasyster, AFV och snacks. Hur underbart slut på en lång dag kan man ha?
KRAMAR!

Bilder i massor och en gnutta dålig humor!

Som jag skrev sist så åkte jag ut till Farmor&Farfar i onsdags. För att jag skulle ha någon som helst koll på vart jag var eller när jag skulle byta buss så använde jag västtrafikappen i mobilen. En superduperapp om jag får säga mitt!
 
När jag nästan var i Henån tog jag mig en liten kik på kartan för att jag bara var allmänt nyfiken och ser då detta!
 
 
Fick fram ett litet skratt när jag satt där i bussen, nästan ensam, och såg att vägen som var utritad hade tagit genvägar i varända kurva. Insåg nu att det inte alls var så kul som jag tyckte det var... Sak samma!
 
Väl ute på Stocken fick jag badat i havet för första gången i år. Härligt, men kallt!
 
Onyttigt som tusan!
 


Igår startade jag dagen med te som var för varmt att bära så fick helt enkelt bära det med grytvanten på! Städade sedan hela altanen som nu är redo för sommarens grillkvällar. Pepp på den!
 


 
Idag bestämde jag mig för att äntligen göra något åt mitt förjävligt slitna hår. Drog mig in till Uddevalla och efter 75 minuter var håret runt 10 centimeter kortare och mycket, mycket mindre slitet. Woop Woop!
 
FÖRE
 
EFTER
 
Har även haft myskväll med lillasyster då vi cyklade 5km, drack hemmagjord smoothie, åt chips med dipp och såg på Gladiatorerna. Mysigt värre!
 
 

För övrigt känner jag mig grym vad gäller DrawSomething! (Vet att jag är kass men låt mig vara glad!)
Bara att lägga till mig --> Lostinnotes <--
 
 
Har även skaffat mig Instagram som dom flesta andra iPhoneägarna i min närhet använder. Kan utan tvekan säga att jag inte fattar ett smack men jag har i vilket fall som helst lyckats lägga upp en bild och fått 3 followers. Tummen upp för det!
 

NATTI

Åska och väntan...

Igår var jag inte den lyckligaste människan på denna jord. Undertiden som svarta moln och muller kom närmre så gick jag till bussen och åkte mot soliga Uddevalla. När jag stog på busshållplatsen så var det svart åt ena hållet och klar himmel åt det andra. Härlig kombination! 
 
 
Väl i Uddevalla hade jag en timmas dötid tills teatern började så jag begav mig till den (enligt mig) underbaraste platsen i Uddevalla - Klocktornsberget! Finns ingen bättre plats att sitta på. Man kan sitta där och plugga, fika, tänka, sola och ja, nästan vad som helst!
 
Dålig bild men jaja!
 
Nu sitter jag på trappan i det underbara vädret och bättrar på brännan. Om en timme bär det av på upptäcktsfärd med bussen ut till Farmor&Farfar. Två timars väntande i Uddevalla ska omvandlas till bh letande och kanske hittar jag något nytt klädesplagg. Vem vet!
 
 
Det var det för stunden!

Måndag?

Som jag bestämde igår var jag duktig nog att träna. Eller ja... En promenad med hunden. Ute. I ösregnet. Kom in och såg ut som om att jag hade badat med kläderna på och hällt ytterligare 10 liter vatten över mig.
 
När jag insåg att det faktiskt var måndag kunde jag räkna ner till att det enbart är 8 veckor kvar av sommarlovet. Dags att börja hårdträna! Vill jag vara en ny människa med ett starkt självförtroende och en hälsosam livsstil till skolstarten så är det på tiden att köra hårt. Att leva på nudlar kanske inte är det ultimata men vem bryr sig!
 
NUDLAR!!
 
Efter teatern hade jag en timmas dötid fram tills mamma skulle sluta jobbet så det blev en mysig kvällspromenad i Uddevalla. Efter att ha gått 4km irrandes runt på gator jag aldrig varit på förut så kom jag, konstigt nog, fram.
Kan ni gissa var bilderna är tagna?
 
 
 
Med dålig humor och med dessa två bilder säger jag godnatt!
 
 
NATTI

Nyckelben!

Nyckelbenen börjar sakta men säkert komma fram. Midjan är minskad med 2cm. Vikten är 5kg lättare. Situps, armhävningar och cykla i luften har blivit en kvällsvana och träning står dagligen på schemat. Oj vad mycket som kan hända på 4 veckor! Grymt stolt över mig själv!
 
Dagen idag har inte varit så spännande. Sov fram till typ 12 och insåg att jag har vänt på dygnet. Höjdpunkten var när jag övningskörde och det var inte så mycket till höjdpunkt om man säger så... Provade även en ny naturdiet bar! Tyckte det var en lite konstig eftersmak men jag som älskar kokos tyckte den var supergod ändå!
 
 
Nu sitter jag i ett svalt rum med öppet fönster och lyssnar på hur regnet öser ner i dammen på utsiden. Dripp Dropp, Dripp Dropp! Har bestämt mig för att jag ska starta morgondagen med träning oavsett vad det är för väder. Kommer vara ösregn och svinkallt men vad gör man inte för att få mer självförtroende?
NATTI

Heta videos!

Jennifer Lopez ft. Pitbull - Dance Again
(Official Music Video)
 
 
 
Rihanna - Were Have You Been
(Official Music Video)
 

Kaos på två timmar!

Just Go Whit It - En galet bra film!
 
Filmen är nästan två timmar lång men helt klart sevärd! Med Jennifer Aniston och Adam Sandler i huvudrollerna blåser Just Go Whit It hjärnan ur dig med buller och bång. Som det judiska ordspråket säger - Sanningen är den säkraste lögnen!
 
 
Klicka här och kom till en superbra sida där du kan se filmen gratis!

Midsommar!!

Hej hopp, gummisnopp! Haha... Känner mig lite smått död i huvudet såhär efter en vecka med förkyldning och ett midsommarfirande. Borde verkligen sova mer...
 
Gårdagen blev i vilket fall som helst lyckad även om den var traditionsenlig (heter det så?) och lång. Dagen började med firande på Lane-Ryrs skolan klockan 11. Utan tvekan kan jag säga att det var det tråkigaste under hela dagen! En massa pensionärer och barnfamiljer...
 
 
Sedan bar det av mot Vänersnäs och mammas äldsta bror för att äta mat. Kan inte förstå att jag varje år mår lika illa efter all mat och fortfarande inte lär mig... Tradition det med kanske?
 
 
Att fira midsommar i OnePice gjorde att allt blev tusen gånger mysigare och färden hemåt blev sovandes. Hade varit vaken i två dygn så det var på tiden!
 

 
Dagen idag började för min del kvart i 12 då jag vaknade. Åkte in till Uddevalla för lite Midsommarkonferens och det känndes skönt att träffa dessa underbara människor igen. Tror det är två månader sen jag träffade vissa av dom... Love them! ♥
 
Måste skriva att jag just nu känner mig awesome! Istället för en vanlig kvällspromenad blev det en intervallspromenad med inslag av joggning. Började ösregna när jag klev utanför dörren så det blev ingen lång runda som jag först tänkte,blev bara 2km... MenMen! Gjorde precis 90 situps och lite andra bra träningssätt som är bra för magmusklerna. Midjan ska minskas och där med basta!
 
Dejtar kudden med denna film och håller tummen för att den ska vara bra!
NATTI

Näring?

Jag vill verkligen inte vara förkyld mer! Känner att jag får i mig bra näring. En hel del kolhydrater är det i alla fall...

Frukost - Blåbärssoppa, Bisolvon och Bafusin (Haha! Lite kul att allt börja på B!)
Lunch - PowerKing
Middag - Te, Bisolvon
Kvällsmat - Varma Koppen, Bisolvon

Men det kanske är bra? Kan man inte träna så får det helt enkelt gå ut över vad man stoppar i munnen!



Trots förkyldningen åkte jag in till Uddevalla en snabbis för att hitta present åt min fina moder. Hon ska få ett "Mammaljus" och en flaska alkoholfritt jordgubbsvin så nu är det bara vänta (tills den 1 Juli) och se om hon blir glad!


Dagen igår innehöll lite sol med lillasystern. Inte fel alls!



Snart är det dags för mig att sova och vila upp mig inför en lååång midsommarafton. PUSS

Bildkaos!!

Hostar, snörvlar och har världens huvudvärk - Hej förkyldning!

Trots förkyldning har jag varit duktig och köpt en del av sötisens födelsedagspresent. Hehe!


Äntligen är presenten funnen!
Ta den i munnen
En vacker dag på stranden
När du har en drink i handen
Då skulle du denna behöva
Öppna och pröva!


Känner mig lagom awesome som faktiskt skrivit ett rim! Sen vet jag att Sofia kommer läsa detta så ska inte skriva va det är. KÄNN PÅ DEN!!



Well... Eftersom det var ett tag sen jag överhuvudtaget uppdaterade bloggen så kan jag vara duktig och lägga upp X antal bilder för att förklara veckan!


Två sjukt dåliga bilder MEN dom representera torsdagen då jag hade en grymt mysig skolavslutning med den finaste av alla klasser. Idag är det bara 60 dagar kvar av sommarlovet!


Fredagen spenderade jag först i Lane-Ryrskyrka på Erikas (min lillasyster) skolavslutning och sedan bar det av ut till Jenni för att hjälpa till med förberedelser inför födelsedagsfest för hennes föräldrar. Efter vi hade förberett tog vi oss en utflykt med lite glass, bergsklättring och (för Jenni) stenkramning. Mysellipyselli!


På själva lördagen var det dags för kalaset och jag kände mig otroligt effektiv efter att jag dekorerat två tårtor!


Dagen efter (söndagen) låg jag i sängen fram tills 12,14, gick upp, åt litegran och gick sedan och la mig i sängen igen. En riktig slappar dag!


Igår var jag duktig och satte upp fina "pepplappar" över nästan hela mitt rum för att verkligen få motivation till att träna. Jättebra knep kan jag säga!
På kvällen när jag kom hem efter teatern fick jag blåbärssoppa och nån konstig C-vitaminsbrustablett av far min. Det ska visst vara bra med C-vitamin när man är förkyld så varför inte?


Och nu är det idag (vilket är otroligt logiskt) och jag är såpass trött att jag försöker sätta in fel ände på laddaren i datorn. Duktig tjej!

NATTI


F som i Fail

Efter att ha borstat tänderna i 10 minuter har jag kommit fram till att det är en grymt bra stund att bara tänka. Precis som när man duschar!

Kan även meddela den som läser att jag kommer få ett stort F i svenska... Fuck it!


Wihoo!

Känns skönt att ha en riktigt långhelg nu innan sommarlovet börjar. Slutade tidigt i fredags, ledig igår och ledig idag. Wihoo! Imorgon har jag inga lektioner (ska städa skåpet och leka hela dagen) och på torsdag börjar sommarlovet. Tummen upp för de!


Hej huvudvärk!

Grattis alla studenter! Visserligen var det igår men det va ganska många onyktra.

Sitter nu i skolan och har en otrolig huvudvärk och ser på nån konstig film. Helt onödigt!


Skolk eller närvaro?

Ångrar lite att jag inte skippade engelskan nu på morgonen. Kunde tränat istället för att snart sitta och lyssna på klasskompisarnas muntliga redovisningar... Inte så värst taggad på att ha Gemuprov helle. Kan inte det jag ska ha prov på och kommer få ett stort fett F... Fuck life!

Kan iaf säga att det känns lite bättre att jag slutar denna dag efter provet och kommer vara hemma vid 1 igen. Dagen blev ännu bättre när jag fick reda på att Farmor och Farfar kommer idag istället för imorgon!

Nej nu är det dags för engelska!


Ett optimalt val?!

Converse är INTE det optimala valet av skor vid ösregn. Både kallt och blött. Kan inte förstå hur vädret kan ändra sig så fort som det gör. Här hemma har det varit hagel, åska, ösregn och nu är det sol. Känns inte alls konstigt eller så?!

Just nu sitter jag iförd onepiece placerad framför teven och tittar på Äntligen Hemma. En riktig mysmåndag som även innehåller lite frusen yoghurt och levande ljus. Så här ska livet vara!