Kötta!

Imorgon ska jag kötta sönder med träning! Har inte tränat på några dagar och behöver verkligen träna av mig en hel del just nu. Imorgon eftermiddag blir det även till att åka och se på Grease som Sinclairs musik 2or och 3or sätter upp. Ska bli super kul!



Iblan funderar jag på hur folk tänker! Bläddrade runt lite på aftonbladet.se och ser denna rubrik ↓



Förata tanken blir "Vem hotar någon i onepiece!? Finns jätte många som går runt i de ju!" innan jag fortsätter läsa artikeln.



41!? Personen det handlar om är alltså 41 år gammal. Inte precis det jag hade i huvudet när jag tänkte någon iklädd onepiece. Han ska helt klart ha en eloge för att gå i onepiece! Man ska ju få gå klädd precis som man vill!

Klicka -->här<-- för att läsa hela artikeln!




Känns att jag hållt igång länge idag och att jag inte sov många timmar inatt... Nu ska jag sova!!

IT'S FRIDAY!!

Då var det fredag igen! Känns lika härligt varje gång men sen när måndagen kommer så är man ändå glad över att gå till skolan. Snart ska jag träffa fina folket och ha en supermysig fredagskväll. Har nu en kvart att göra mig i ordning på... Kommer verkligen inte hinna med allt!

Får blogga mer ikväll när jag kan. Ska lägga upp lite bilder från dagen med!

"Ett anförande utifrån temat Relationer"

Idag fick vi reda på temat för det nationella provet i svenska - Relationer! Känns som ett ganska enkelt ämne att skriva/prata om. Nu gäller det att skriva ett tal som bara är 4 minuter långt. Hmm... Det bästa med talet måste vara att man får använda sig av bildspel. Älskar att fota!


Har kommit fram till att jag verkligen måste ha musik på när jag pluggar. Annars går det inte! Eller ja... Går gör det ju. Det går bara inte lika bra. Här är min Plugg lista! ↓




Nu ska jag snart åka in till Uddevalla igen för att ha en trevlig kväll i musikens tecken. Känns lagom kul att behöva stressa från bussen upp till kyrkan. Men orkade faktiskt inte ta en tidigare buss så jag får skylla mig själv!



Får se om jag bloggar sen!

Stressa hela morgonen - Varför inte?

Det är ett under att jag ens hann med bussen idag. Hade ställt klockan på halv 6 för att ha lite tid på mig att duscha och göra mig i ordning. Vaknade istället med ett ryck vid halv 7. Med en massa mer att göra än vad jag hade tid till så blev det ganska stressigt och jag hann precis med bussen. Kom till skolan med andan i halsen och nu är huvudvärken verkligen på topp.

Tur nog slutade jag vid lunch för att ha lite trevligt hos läkaren på Uddevalla sjukhus. Väl på sjukhuset blev jag intresserad av en liten skylt som satt över eluttaget. Vi tar en närmre titt!





Det står alltså ÖL ovanför eluttaget. Men vad står det för? Övre luftröret? Ökad lungkapacitet? Önskans lag? Örebros landslag? Ja, gissningarna var många men vi hittade inget svar. Vet du vad det står för så får du gärna kommentera!

Just nu är jag prepparerad med en massa olika saker och hoppas på att värken i kroppen och även huvudvärken ska försvinna. Ska ta en kopp te och sedan lägga mig i sängen och se på Repmånad med varma täcken om mig och en massa mys.


Under dom få timmar jag spenderade i skolan idag så fotade jag lite. Mest nöjd med denna bild! ↓



NATTI

Studiedag!

Idag har jag haft studiedag och har inte gjort nått till nytta. Har bara bakat, kollat sommarjobb, slappat i solen och fotat när jag egentligen skulle behövt plugga jättemycket. Blir till att plugga imorgon eftermiddag och även träna lite. Hoppas verkligen våren är här på riktigt denna gången och att det inte kommer snö igen. Den kan komma fram i november/december nån gång!


"En som inte gör dumheter som ung, gör det som gammal"


Vaknade med ett ryck när vår lilla hund hoppade upp och la sig på min mage i solen. Trevligt uppvaknande!

Nu ska jag kolla igenom avsnitt 5 av "Får vi följa med?" med Filip och Fredrik. Ett helt otroligt program! Älskar det verkligen och tycker, av någon anledning, att det är lite gulligt. PUSS

Chill i solen!

Idag har jag spenderat dagen med fotande och finaste Sofia. Inte ett moln på himmlen och strålande solsken. Värmen ska vi inte tala om!

Dagen resulterade i att hon åt sushi för första gången och jag satt roat och tittade på. Filmer finns lite längre ner!


Mums!

 

Trotts att hon är så söt så finns det även en ond sida av henne! Förutom att ha ätit och flummat så fick jag prova på nått konstigt godis. "Ta allt i munnen" sa Sofia och dum som jag är gjorde jag som hon sa...

Jag rekomenderar det inte! Det står att det ska vara hallonsmak men den smakade banan... Hur går det ihop? Den har, i vilket fall som helst, ingen plats i min godispåse!

 

Fick en söt liten blomma som nu ligger i min jackficka tillsammans med en annan blomma.

Tittut!

Nu ska jag spendera resten av denna söndag (alltså 30 minuter) liggandes i sängen och se på film. Känns skönt att ha sovmorgon imorgon och kanske få sova ut lite. Hoppas på det! NATTI


Supersöndag!

Imorgon kommer det bli en riktig supersöndag! Ska tillbringa eftermiddagen med älskade Sofia och bara tramsa en massa. Senare på kvällen blir det såklart rep inför passionsspelet! Längtar

Avslutar kvällen med lite roliga klipp på youtube och en varm och mysig säng!

 

 

 

 

 

NATTI


"Perspektiv på historien A"

Sitter och försöker plugga lite historia lördagen till ära. Ska läsa om "Den stora börskraschen" som var i slutet av 1920-talet och tycker det är lagom kul att läsa 9 sidor upp och ned och inte fatta ett piss. Har bestämt mig för att läsa klart i boken och sedan ta en promenad i värmen. Snart sommar ju!

Fick precis en übergullig liten flaska i handen!

"MyMoment don't bother thinking about how ->200 million lactobacilli<- can fit into this thiny bottle, think about how happy you insides will be when you drink it. Active bacteria & tasty vanilla, a perfect match. Give your insides a treat! Vanilla dreams" Super god var den!

Får blogga mer sen för nu ska jag läsa klart i historiaboken...


Tre sidor till sen blir det till att dra ut i solen och gå. Yaay!

Träningsvärk!

Dagen igår avslutades med styrketräning och en supermysig promenad. Det är så otroligt fint ute den här tiden på året. Speciellt i skymmningen!


Nu sitter jag i sängen, super trött och ont i hela kroppen. Känns skönt att ha träningsvärk igen! Imorgon ska jag till sjukgymnasten med knäet och hoppas på att jag äntligen kommer få börja träna på allvar igen. Kvällen idag tillbringade jag med att sjunga i en ny kör. Trevligt och intressant. Tror jag var den enda under 40år, men men, kul var det!

Känns konstigt att det är fredag imorgon igen. När började veckorna gå så fort!? Hoppas på att dagen går fort och att jag sen kan få komma hem och mysa! ♥

KRAMAR

Cappuccino!

Kom hem från skolan för en liten stund sedan och sitter nu på altanen med en kopp cappuccino. Strax blir det till att byta om och ta en härlig promenad i solen. Nu måste väl våren vara här, eller?


Igår lekte kompisen med mitt hår och skulle tupera "LITE".Vad hon tycker är lite har jag inte en aning om men jag fick mig en trollfrisyr och ett trassligt hår.


Lite var det ja...

Duktig som jag var va jag bara på en lektion igår. Huvudvärk och trötthet är två saker som inte går ihop med skolan. Var lika duktig idag när jag kom till skolan vid 12! Anlednignen tänker jag inte säga. ;D

Nej nu ska det promeneras! Tjosan

Fotande!

Ligger i soffan med mjukiskläder, två täcken och lite till. På teven är det Familjen annorlunda och snart kommer jag få en var kopp te i händerna. Livet är allt underbart vissa stunder!

Idag har jag tagit det lugnt, repat manus, dansat och fotat. Har varit en helt underbart väder ute idag!


Fotade lite med fjärren






"Vi ser felet i andras ögon men vi har våra egna fel på ryggen"



DAGENS LÅT!




Express - Christina Aguilera

PUSS

Klädrep på schemat

Här sitter jag osminkad i sängen med hål i jeansen och väntar på att klockan ska gå. Idag står det klädrep på schemat och jag är jätte taggad. Tycker det är så kul på söndagskvällarna när jag har passionsspelsövning! Alla människor, all glädje och all gemenskap är undebar. Vill bara pussa och krama på alla! Nästan iaf...


Energi

Nu har jag suttit och ätit frukost i en timme och ska strax göra mig i ordning för att gå på en promenad i den härliga vårsolen. Full av energi och glädje!


Äpple med mjölk och hemmagjord müsli. Mums!


Nej nu ska jag byta kläder och sedan ge mig ut med kameran i högsta hugg! PUSS

Hej livet!

Känns skönt att fräscha upp sig lite efter en av dom sämsta veckorna jag haft på länge. Ladda batterierna sen är det bara att tuta och köra igen! Har mitt i all uppfräschning rakat mina ben som inte varit rakade på 6 veckor. Det är en sån underbar känsla!

Ni ser ju själva hur det såg ut... En djungel!
Före


Efter



Har fixat lite i rummet mellan hårkurer, ansiktsmasker och nagellacksbortagning och lyckats få till ett mysigt litet hörn. Imorgon ska det bli mer mysigt! Men mitt i allt ståhej med gardiner och byråer så hittade jag denna lilla sak -->


Min älskade anka! Har undrat vart den varit och blev super duper mega glad när jag hittade den! ♥



DAGENS LÅT!



"Vart jag mig i världen vänder" - Den svenska björnstammen



Nu är det dags för lite sömn och jag hoppas på att det blir en fin Lördag! Night Night

Bild-anal-ys

Sitter och ska göra en bildanalys på två propaganda bilder från mellankrigstiden. Segt! Förtår faktiskt inte vad det är jag ska göra och har inte ens läst igenom uppgiften än... Med musik i lurarna och ett tomt dokument ska jag försöka göra någonting. Här ska det pluggas!

 

Inser att jag kommer vara hemma om 3 timmar och sova. Duktig som åker hem efter halva dagen för att sova... Men vad gör man inte när man sovit i en kvart? Nu ska jag försöka fylla dokumentet med lite text och hoppas på det bästa!

 

Förresten! Är det bara jag som tänkt på att ordet "anal" finns med i ordet "Bildanalys"? Tyckte det va lite kul iaf!