Min tur! De e min tur!

Nu har  jag legat i soffan med huvudvärk sen jag kom hem... Livet suger ibland! Men men, har lärt mig en reklamlåt till i alla fall.



Inte för att jag spelar några spel men jag förstår verkligen INTE reklamen! Vad har tvätt med KENO att göra? Jaja... Låten är trallvänlig iaf!!



Idag när jag kom hem från skolan blev jag jätte glad när jag insåg att min syster och hennes kompis gjort pannkakor!



Det ser ut som att det är sjuuuukt mycket sylt och grädde men kan erkänna att det är min syster som lagt upp... Smaskens va det iaf!


Imorgon blir det till att simma med klassen... ÅNGEST!!!!! Kommer bli en hemsk eftermiddag... Får tänka på kvällen som är full av dans med finfina personer!

N A T T I !!

Smart Wikipedia!

Gick för en stund sedan in på Wikipedia och det första jag lägger märke till är denna ruta.



Ser man extra noga så står det och "Jaja" tänker jag som nästan aldrig läser på engelska. Jag bryr mig inte så mycket om anledningen heller då jag varken är involverad eller intresserad i SOPA och PIPA. Men vad är det sista som står!?



Hur tänker Wikipedia nu!? Först säger dom att engelskspråkiga Wikipedia är nedsläckt och sen säger dom att man kan läsa mer om det på engelska. Smart där!



Nu till nått heeeelt annat!
Söndagen blev super mega mysig med underbara Erika. Här är lite bilder från dagen!


Det är inte ofta man får sitta och titta på en sån snygging när man äter!


*Nom Nom Nom*


Efter simmningen blev det till att mysa lite på Cactus!


Va gör man när sugröret är kortare än flaskan!?


Man använder tungan såklart!!


Och vad gör man med all rödlök då!?


Man leker!!

De va det de! Nu ska jag sova så NattiNatti!!

80talet...?

Hmm... På fredag nästa vecka ska vi ha "modevisning" i skolan. Jätte konstig uppgift så jag orkar inte förklara. Jag ska iaf vara "80talsbrutta" och jag undrar vad ni kopplar till 80talet? Starka färger? Snedtoffs? Mycket ögonskugga? Hjälp mig! Är det något speciellt ni tänker på så får ni gärna skriva det i en lite kommentar!



Dagen vigdes åt att bli fotad och att shoppa på torp. Blev nagellack och smycken + en lite småmysig T-shirt med detta tryck ↓


Dålig bild men det får komma bättre bilder imorgon!

Imorgon blir det till att städa i rummet (syns i bakgrunden att det är småstökigt) innan jag sticker in till Uddevalla för att simma med underbaraste Erika! Ta med kameran kanske...? Hmm...


P U S S A R ! !

Så sant!

Kom hem för en timma sen och satte mig med datorn. Gick som vanligt in på Facebook och den första statusen jag läser är:



Tycker att den som skrev den borde ha en eloge! Man försöker oftast gömma sitt inre genom att vara nått annat... Tyvärr..



Nu sitter jag och skriver manus och lyssnar på denna låt ↓



Älskar den <3

Puss på er!

Dans!!! =D

Och så var de det där med att hinna med att blogga oxå.... Får bli till att skriva bättre ikväll!

Nu bär det iaf av med bussen mot några underbara timmar med dans!

Jahopp!

Här sitter man och försöker vakna till... Första dagen i skolan efter jullovet och jag har saknat den faktiskt! Men jag tror jag ska pallra mig i ordning och försöka ta en liten promenad nu på morgonen innan jag duschar. Tur att man börjar med sovmorgon!!

K y s s a r !  < 3

Bakning!

Här bakas det för fullt! Sitter för tillfället och väntar på att degen ska jäsa...



Det är bara en massa väntande när man bakar... Men kul är det och snart kommer det bild på när det är färdigt!

En händelserik högtid!

Jag skulle igentligen gjort detta inlägg den 1:e men jag kan säga att jag va liiiiiiiiite för trött för det just då. Vi sov fram tills 1-2 någon gång på eftermiddagen så det blev aldrig av. Kyrkan blev inte heller av för vi orkade inte. Men här kommer inlägget!



Nyårskvällen började med att vi åkte in till uddevalla för att se det traditionella fyrverkeriet. När vi står och väntar på att några ungdomar ska börja sjunga så kommer..

GlitterTanten!!



Jag kan verkligen tänka mig tankarna i hennes huvud innan hon begav sig till fyrverkerierna! "Nu ska jag allt klassa ut alla ungdomar. JAG SKA VARA GLITTRIGAST" Direkt när vi såg henne så började vi gapskratta och jag var tvungen att ta ett kort på henne! Det va kanske inte så diskret med tanke på att jag hade blixten på... Men det va sjukt kul när vi stod där och hon kom gåendes!


Lite senare efter att vi hade sett GlitterTanten och dom sjukt duktiga ungdomarna hade sjungt och spelat så kom...

ReflexFarbrorn!!



Det va han som skulle hålla det "roliga" talet MEN det va inte så roligt som han trodde. Däremot så tyckte jag att det va lite kul att han faktiskt hade en reflex på sig. Det är inte ofta jag ser folk med det och han var nog ensam av alla dom människor som var där. Men han får tummen upp för att han hade på sig det!

En stund senare var det dags för fyrverkerier. Det är likadant varje år, jag står och är livrädd för varje smäll och dom andra skrattar... Heltplötsligt kommer denna raket ↓



Medans jag står och fotar så hojtar komisen "Men Linda! Ser du vad det är? Det är en snopp!!" sen gapskratta han. Innan jag hann förstå vad han sagt så vänder sig en gamal man sig och och säger "Vårda ditt språk, pojk!" som gjorde att vi skrattade ännu mer. Det var nog en av dom roligaste stunderna under kvällen!



Här är lite fler bilder från kvällen!


Sluuuuuuuut...


Såhär kul kan man ha med en skruvdragare vi 11 på kvällen!


Sen blev klockan 12 och 2011 blev 2012!

Gott nytt år!

Årets första inlägg!!

Happy new year! Onnellista uutta vuotta! Bonne année! Glückliches neues Jahr! Kalendis Ianuariis! Gott Nytt År!! Jag hoppas att ni haft ett underbart 2011 fullt av skratt, lycka och kärlek!

Jag tänkte att jag skulle summera året som varit litegran men när jag vrider på huvudet och ser att Finaste ha somnat så känner jag hur trött jag faktiskt är... Det får bli en liten tillbaka blick imorgon (som faktiskt är just nu) istället!

För att fylla ut inlägget lite så kommer det bilder från dagens/nattens mys! <3










Inlägget som kommer (med korrekta ord) om några timmar kommer att handla om bland annat GlitterTanten, ReflexFarbrorn och Den Misstolkade Reketen. Helt klart intressant att läsa!

Nej nu måste jag säga Ring, klocka, ring till larmet som kommer ringa vid 9 för att man ska upp till kyrkan. Men det är det värt! Älskar dom allihop en super mega mycket<3

Natti Natti och ett riktigt Gott Nytt År!!