Härligt!

Efter en heldag med Älsklingen så känns det helt plötsligt otroligt tomt och tyst.. Finns inget härligare än att bara göra ingenting med den man älskar! Haft en helt underbar dag i alla fall och känner hur otroligt tunga ögonlocken blivit. Kanske dags att sova lite? NATTI


Mys på G!

Iförd mjukisbyxor och linne sitter jag och väntar. Snart dags att dra sig mot bussen för att åka till Älsklingen och mysa några timmar. Wonderful! ♥
 
 
Puss & Kram

Godnatt!


Problem!?

Ibland tror man att saker är mer än vad det är, hoppas jag iaf.. Känns lite lagom kul att inte veta varför vissa verkar allmänt "griniga" på mig och helt plötsligt inte ens hälsar på mig. Hur svårt är det att säga vad problemet är!? Förstår verkligen inte.. MenMen! Får väl se på det positiva just nu! Har världens underbaraste pojkvän ♥, skolan går bra (tror jag iaf..?), förkyldningen börjar gå mot sitt slut och vädret är allmänt höstmysigt. Underbart!
 
För tillfället känner jag mig osocial som satan och sitter med datorn och skriver istället för att prata med folk..

Förklaring!


Plugg!!

Två anteckningsböcker, några skrivblock, överstrykningspennor, vanliga pennor, ett suddigum, en mobil, lite noter, en historiabok, en ordlista, en kopp te och datorn - Jag är expert på att plugga! Fast egentligen inte... Jobbar med allt på en gång och sjunger mer än vad jag läser anteckningar. Känns som om att hjärnan kommer sprängas vilken sekund som helst, hehe. Nåväl, får väl sjunga lite till med min hesa och förstörda hals och försöka få färdigt min svenskauppgift om antiken
 
 
Puss&Kram

Blä för förkylning!

Fick mig tre och en halv timmes sömn natten till idag. Somnade framåt 6 och vaknade halv 10. Kunde såklart inte somna om så det var bara att snällt gå upp och försöka äta frukost. Halsen har gjort ont hela dagen så har i princip bara varit te som jag kunnat få i mig. Åh vad kul det är att vara förkyld!
 


 
Försöker med allt jag kan för att få bort "halsontet" och smart som jag är gick jag in på 1177.se för att försöka hitta någon ny och smart lösning. Klicka på tesnubben för att komma till artikeln!
 


Yaay! Tror jag ska äta isglass imorgon. Det borde väl fungera? Eller ja, om jag är hemma vill säga. Lär ju inte åka till skolan precis... Även om jag vill! 
 
 
Jahopp! Nu tänkte jag bädda ner mig i sängen och bara mysa framför en film och hoppas på att jag kommer få sova inatt. Man får ju försöka hoppas medans man har tro! Puss&Kram

Oj!

Är fortfarande vaken... Kvällen/natten blev verkligen inte som jag tänkt mig. Menmen, livet går vidare! Har precis druckit två koppar te och tänkte bädda ner mig i sängen med mobilen och förhoppningsvis lite Wordfued. Någon vaken som vill spela? LostInNotes är namnet! Har inte så mycket annat jag kan göra så det är bara att börja spela.
 
Får se hur dagen blir imorgon. Känns som om att någon försöker skära av mig halsen med en slö såg. Åh! Vill inte bli förkyld!!
Puss&Kram

Lööördag!

Oj vad dålig jag har varit på att blogga! Haft lite mycket i tankarna och inte speciellt mycket ork till att blogga... Well well, tänkte börja med lite bilder ifrån veckan som gått så... Here we go!
 

Filmmys!
 
 
Mamma har äntligen köpt te! ♥
 
 
 
Yaay! Hur glad blir man inte av att få denna i brevlådan?
 
Inte så många bilder men i alla fall något!
 

 
Lööördag!
Tänkte komma fram till min dag idag och isåg att jag inte gjort annat än druckit te. Har dragit på mig en satans förkyldning som satt sig i halsen och gör så att jag knappt kan svälja. Är glad att jag slipper allt snorande i alla fall!
 
 
Har gått runt med raggsockar, mjukisbyxor, linne, och tjocktröja hela dagen och bara myst. Kände mig redigt slapp och allmänt som en zombie men så tog jag en dusch och vips, så kände jag mig både piggare och friskare! Mitt bästa förkyldningstips!
 
 
 
 
Nu sitter jag här, lämnad och övergiven, och tänkte försöka se på Pirates of the Caribbean - On Stranger Tides. Den har för övrigt låtit i bakgrunden när jag bloggat men ska börja om från början så jag kan se lite med. Man kan ju inte bara lyssna på en film! Kommer säkert somna men ändå...
 



 
Puss&Kram

En awesome söndag!

Vaknade vid 7 imorse, pigg som en lärka. Låg kvar i sängen fram till 11 och bara slappade. Helt underbart!
 


Gick upp, åt frukost och packade träningsväskan. Åkte in till Uddevalla och simmade nån timma och sedan till EspressoHouse för att få i mig något varmt. Har varit äckligt regningt till och från hela dagen. (Oj vilket stappligt inlägg detta verkar bli!) Lite deprimerande är det faktiskt! MenMen.. Satte mig på Kampenhof och slängde upp ett inlägg på facebook och fick en stund senare meddelande av Sofia. Orkar inte förklara hur det gick till men det hela slutade med att vi två hamnade på Torp och hade en alldeles awesome söndagseftermiddag som innehöll diverse saker. Impulsexperterna - Det är vi!
 

Åka buss!!
 

SUBWAY!!! (Och en sötis ♥)

 
Och nu till det mest otroliga och näst godaste på hela dagen: GLASS!!
 

Pressbyråglass!
 
Får jag lov att presentera JumboChokladBlåbärVaniljglassen Henry! 30kr kostade han men det var han värd! Har aldrig, i hela mitt liv, varit med om att någon lagt upp såhär mycket glass till mig. Definitivt inte när det är "köpeglass"!
 

 
Fick även köpt mig ny mascara och även en eyeliner som båda kommer ifrån Isadora. Ska försöka sminka mig imorgon, tror jag... Har inte varit sminkad på flera veckor, haha!

 
Om jag nu sminkar mig imorgon så kommer det förmodligen upp en bild under morgondagen!
 

Well well.. Ska göra mig i ordning för att gå till sängs. Är full av energi så får se ur det går, haha!
 

Puss&Kram

Tänk på det du!