Polisskolan!

Vad gör man när regnet öser ner och hösten är ett faktum? Jo, man sätter sig i äckligt mysiga strumpor och onepice med en kopp te och ser på premiäravsnittet av Polisskolan!
 
Enda anledningen till att jag faktiskt har velat se programmet är för att Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson är med. Älskar verkligen den människan! Helt underbar!
 
 
Puss&Kram

Mys!

Te, varmamackor, film, onepiece, pojkvän, ja ni fattar! Mys på G helt enkelt!


Vaniljte!

Varför är vaniljte så otroligt gott? Sitter med en stor kopp just nu och bara njuter. Skulle kunna dricka det dygnet runt! Tror jag ska börja dricka te dygnet runt.. Haha, undrar vad som skulle hända med kroppen då? Skulle säkert springa och kissa heeela tiden!
 
 
Snart blir det till att åka till min Prins och mysa. Kanske dags att lägga ner allt i väskan? Med tanske på hur min hjärna fungerar så kommer jag väl glömma hälften av det jag ska ha med mig!
Puss&Kram

Telefon!

Sitter med min Älskade i telefon och känner hur underbart livet faktiskt är. Haha, lyssnar på när han sjunger och är allmänt flumig. Kan man vara mer lycklig?! Älskar dig min prins! ♥ 
 
 
Åh! Har en konstig KitKat och nyinköpt te som ligger och väntar på mig. Låter verkligen inte fel att mysa ner mig i sängen med en kopp te. Ska bara orka gå ner och koka vatten.. Puss&Kram

Tomt..

Det är så tomt. Finns ingen arm som kan hålla om mig eller något lugnande andetag som jag kan somna till. Det är inte någon bredvid mig. Känns jätte konstigt.. Efter ett dygn med Älsklingen så känns sängen verkligen stor. Och kall! Allt är så tyst.. Men men! Måste försöka sova lite ändå! NATTI


Godmorgon!

Ligger nästintill nyvaken i pojkvännens säng. Haha, han fixar frukost och jag ser på Scooby Doo - Jämt fördelat de! Finns inget som slår Scooby Doo. Helt klart en av dom bästa barnprogrammen som finns!


Love!


Rage!

Kan utan problem säga att jag INTE tycker om Skype. Fattar inte ett piss och 99,9% av det man säger är "Hör du mig?"... I don't like it! Nej jag är inte alls på ett "hata-allt-på-jorden-humör" just nu, haha! Sova dåligt och sedan, när man ska gå upp, inse att man har träningsvärk i hela kroppen. Lovely life säger jag bara!
 
 
 
NATTI

En månad!

I fredags var det en månad med min prins!  Älskar dig! ♥
 
Söt som få i min onepice!
 
Blev inte så mycket mys i fredags men blev nästan en heldag i lördags istället. Finns inget underbarare än att gå upp jätte tidigt, se ut som fan och sedan sätta sig på bussen till älsklingen och inse att man kommer mysa resten av dagen! 
 
 
 
Det enda jag har gjort idag är att jag har tränat. Kändes att kroppen inte är riktigt var med till 100%... Tror att pojken min har delat med sig lite av sin förkyldning! Men Men! Livet går vidare ändå så det är bara att kämpa på. Det är ju trots allt måndag imorgon...
 
Kan lätt säga att jag hatar mina måndagar! Speciellt imorgon när jag förmodligen inte kommer träffa min älskling efter skolan..
 
NATTI

Konsert!

Igår var det konsertkväll!! En helt underbar eftermiddag och kväll innehållande sexsnack, energidryck, kladdkaka, musik, förvirring, flum, soundcheck, kärlek och en massa mer. Så jävla awesome!
 
 
Sexsnack med tillhörande gestaltning! ♥
 
Hittade Simon i en hylla, ensam och övergiven! Inte lätt att var übergrym!
 
Efter konserten blev det en välförtjänt glass på McDonalds med min underbara prins!
 
Mys på hög nivå!
Älskar dig! ♥
 
 
Det var verkligen svårt att komma upp ur sängen i morse. 4 timmars sömn i kroppen och en huvudvärk som inte ens går att beskriva. Haha, börjar fundera på hur jag skulle må med en bakfylla om jag nu mår såhär efter en konsert? Värt att tänka på!
 
 
 

 
 
Just nu känner jag mig extra duktig som gjort situps, armhävningar och även lite övningar med en hantel. I feel awesome! Hmm... Den där träningen och viktminskningen som jag tjatar om hela tiden verkar aldrig dra igång för min del. Alltid nått som kommer imellan eller så är det tröttheten som tar över. Fan.. MÅSTE få igång träningen!!
 
NATTI

Fluffy Guy!

Jag vet inte om jag vågar erkänna det men innan jag träffade min underbara pojkvän så hade jag aldrig hört talas om denna komiker. Grym är vad han är!
 
Gabriel Iglesias
I'm not fat, I'm fluffy
 


Sång eller väsande?

Livet känns ju jävligt bra när man inte kan sjunga och tre av mina måndagslektioner är just sång. Livet kan verkligen suga ibland... Slutar om en halvtimma så jag ska egentligen inte klaga. Men men, slipper samhällskunskapen, wihoo!


That made me laugh!


Lördagsmys!

Hej hopp i grönsakslandet! Eller ja... Snarare "Hej hopp ifrån tvsoffan!". Men sak samma! Nu taggas det lördagsmys med familjen och lite Körslaget. Inte sett ett enda avsnitt denna säsongen så det kanske är dags? PUSS&KRAM


Ge mig!