Äntligen!


Haha!


Seeeg!

Hemma blev jag riktigt uppiggad av solen som sken men när jag kommer in till Uddevalla är det alldeles grått och trist. Att gå upp klockan 7 var inte så kämpigt men att jag måste sitta och vänta i en timma på Kampenhof känns lite segt... Hopplös som jag är glömde jag såklart regnjackan hemma och hoppas på att mamma kan komma med den. Hoppellihoppas! Nu ska jag läsa lite och hoppas på att solen kan komma fram! PUSS


Lycklig!!

Är en galet nöjd och lycklig tjej som går och lägger mig ikväll. Första dagen på jobbet har varit underbar och jag älskar det verkligen! Och personerna ska man inte tala om! Åh härliga liv! ♥
 
Nytt skal till mobilen! Svampbob! ♥
 
Fick ett jättefint kors av pappa när han kom hem från Gotland!
 
Sen har även finaste Sofia fixat en ny design till bloggen. Tack älskling!
(Smart som jag är lägger jag upp en bild. Borde ju se den om man är inne på min blogg liksom...)
 
 
Sitter för tillfället och fryser men jag tänker inte stänga mitt fönster. Nej Nej! Då kommer jag bara vakna inatt av att jag är för varm...
 
Nu ska jag sova annars orkar jag aldrig gå upp imorgon. Ska bara upp klockan 7 men brukar ju gå upp typ klockan 12 så kan bli lite jobbigt! NATTI
"A smile is simple"

Haha!

Med tanke på att Gais mötte Häcken i fotboll dagen till ära!


Jaha ja!


Snart så!

Snart dags att lägga ut med båten. Känns awesome!! Ett regnigt Uddevalla och en hal båt - Jajemän! Fick köpt present till pappa och även ett nytt ska till mobilen. Får lägga upp bilder ikväll. Om jag orkar... Blir nog en lugn kväll med tanke på att det regnar. Inte så många som vill åka båt i regn kan jag tro!


My Life!


Sjukt taggad tjej!

Just nu är jag sjukt, bara sjukt underbart taggad på att det ska bli måndag. Ska gör min första dag på jobbet imorgon. Woop Woop! 
 
 
Tre veckor ska jag spendera på denna underbart vackra båt. Kunde inte haft ett bättre sommarjobb!
 
Well, nu ska jag göra lite enkel kvällsträning och sedan hoppa i säng och se på Alice in Wonderland. 
 
Life is beautiful!

Filmtips!

Ramona and Beezus
 
 
 
Denna film är så fantastiskt underbart bra! Tycker ni ska se på den och verkligen tänka på vad som händer under filmens gång. 
 
 

Aww!

Aww! Trodde jag skulle dö av skratt när jag såg denna bild. Så söt!


Ahww Yeah!

I'm a fucking computer fixer! Lycklig i hela kroppen nu när jag lyckades fixa min älskade lilla dator!


Dator Krasch...?

Nu är det så att min dator vägrar att fungera. Blir lite svårt att kunna blogga ordentligt utan den... Tur jag har telefonen i alla fall, så jag åtminstone kan skriva lite inlägg! Nu är klockan snart 12 och mamma åker till jobbet om en stund. Vad ska jag göra sen?! Sola kanske? Hmm... Träna måste jag göra i vilket fall som helst!


Städning!

Nu blir det städdags. Rummet ska få sig en omgång och sedan blir det till att byta skrivbord med lillasystern! Kanske blir en härlig långpromenad i regnet lite senare, vem vet?!

Tips!

Idag på morgonen när jag bara ville ge upp hela viktminskningen och inte hade någon som helst motivation till träning kom jag att tänka på mina vackra och fina "Pepplappar" som jag satt upp. Ett råd från mig till dig som läser är att skriva pepplappar till dig själv, oavsett om du vill gå upp eller ner i vikt, plugga mer eller bara vill älska livet mer. En sak kan jag säga - Dom är värda sin plats!
"Pain is weakness leaving the body"
"Våga och vinn"
"The only thing that can stop you is you"
"If it's not hurting. It's not working"
"Ingenting är omöjligt"
"Allt börjar med ett steg"
 


Kvällens Tips
- 10 råd som klår magfettet
- 5 enkla sätt att bränna extra kalorier på
- Sätt fart på din kaloriförbränning
 


Som det stod i en av artiklarna jag länkade en annan gång...
 

 
...så skaffade jag en stegräknare idag! Får se om jag kommer upp i så många steg... Är skeptisk till om jag lyckas med det. Ingenting är omöjligt!