Bortglömd lovdag...

När alla andra ungdomar och barn i Sverige ligger hemma och har en lovdag så får Uddevallas skolelever dra sig till skolan. För mig som har både sovmorgon och kort dag är det inte så stor skillnad men jag vill hellre vara ledig!



Själv har man varit uppe sen 6 för att skicka lillasyster till skolan och sedan bara sitta och ta det lugnt. En kvart kvar tills jag ska gå till bussen och åka till skolan.

För övrigt idag så har min farmor och farfar bröllopsdag men det viktigaste idag är nog Gabbe som blir 18 år. Grattis!!

Konsert, student och mys!

Oj oj... Känner att bloggen har legat nere lite det senaste... Men nu ska det försöka bloggas!

KONSERT
I torsdags var det konsert med gospel tema. Sjukt kul! Här är en film på Joel, Otto och Olle när dom sjunger Walking in Memphis. Duktiga är vad dom är!


STUDENT

Igår var det dags för Jenni att ta studenten. Grattis till henne!

 

Mys

Ikväll blir det mys med två underbara busfrön ♥ Det blir till att sova i Uddevalla för att imorgon åka till Göteborg och Aeroseum. Ska bli intressant att se vad det är för något!

Osminkad, ny duschad och myssugen drar jag mig. Gött!


Fult ös, medvetslös!

Nu kör jag verkligen på högsta växeln. Ingen tid blir över till att göra någonting känns det som. Men ska man hinna med allt så får man köra på!

Har i nuläget inte bloggat på en vecka så nu är det verkligen på tiden. Idag så var nationella i svenska på schemat. Läsförståelse... Får se hur det gick. På torsdag är det dags för nästa nationella och jag hoppas att jag klarar mig.

Nu ska jag försöka få upp träningen igen och jag får äntligen vara med på idrotten igen. Glad tjej!

Fluminlägg menmen, ett inlägg iaf!

4 o'clock in the morning ❤

Imorgon blir det till att gå upp tidigt. Det ska repas individuellt inför gospelkonserten och sedan med västerskolans elever. Kommer bli superkul!

Larmet står på 04:00 och finns det någon mer passande låt än "4 o'clock"?

"2 och en halv timme för att göra sig i ordning" tänker ni säkert. Yes box säger jag bara! Tänker definitivt inte stressa under morgonen utan bara ta det lugnt och ha ett leende på läpparna. Får börjar dagen med en dusch och sedan en stor kopp te. Kommer sluta med att jag stressar till bussen i vilket fall!

Tänker avsluta denna lååånga tisdag med en kopp te. Sen är det sänggång! NATTI


Kocham cię ❤

Idag blir det en "orkar inte" dag. Är verkligen jättetrött! Får helt enkelt ta mig i kragen och snällt försöka jobba på lektionerna i skolan ändå.

Ska verkligen få klart mitt svenska tal idag. Har en superlång håltimma att skriva på det ska gå bra. Ett muntligt nationelltprov ska jag INTE kugga på ju!

Nu ska jag borsta tänderna och sen blir det till att gå till bussen. Får se och jag bloggar lite senare!

Tomt på...?

Vet faktiskt inte vad jag ska skriva... Har noll inspiration till att blogga för tillfället men ska försöka!

Idag har jag simmat - Så härligt! Efter det så var det dags att träffa Sofia och tillbringade då två timmar på kampenhof i väntan på henne. Finns det en segare människa? Fast jag älskar henne ändå! ♥

Sen till det mest roliga (förutom att jag träffade min älskade Fredrik i väntan på Sofia) och intressantaste för dagen!



Var för första gången på ett antal månader på en Gudstjänst! Kändes skönt att vara tillbaka i bänken igen och få träffa underbara personer! Och nu till det intressanta --> Dom filmade mötet! Tv10 var med under mötet och filmade för att sedan visa på deras kanal. Vet inte riktigt varför men när jag väl vet ska jag skriva om det! (Haha! Bara jag som insåg att det rimmade?)

För tillfället har jag en oerhört konstig känsla i magtrakten på kroppen. Lite sisådär mitt på... Avslutar i vilket fall som helst kvällen med en kopp te och lite tecknat. Finns det nått mer retro (för dom i min ålder) än Ankliv? Mysigt är det i alla fall!

 

Känner att jag har överanvänt utropstecken under detta inlägg... Men det får så vara!

NATTI NATTI


Nu så!

Nu ska jag försöka blogga om den senaste veckan. Kommer sluta med ett långt inlägg... MenMen!


ONSDAG
I onsdags hade jag genrep på passionsspelet med några av dom finaste personer som finns! Bilder ↓


Innan repet blev det fika med Lydia!


Morotskaka ♥


FinFint väder var det!



TORSDAG
FN-rollspelets stora dag! Dagen D! Moment of the week! Njaa... En seg dag som lika gärna kunde skippas. Ända roliga med dagen var när Noak "bytte namn" på vårt land.



Sug-ända blev Ugandas nya namn och, då Generalsekreteraren (Spelad av en tjej från Kalmar om jag inte minns fel, tror hon gick i 3an iaf) var sträng, fick jag kväva fnittret och diskret ta en bild istället!



FREDAG
Långfredag och premiär för Passionsspelet!! Snöstorm var vädret och solen gömde sig långt bortom molnen. Trots att kylan bet i varje del av kroppen så log ansiktet. Hade lika kul i snöstorm som jag skulle haft i strålande solsken och 30°! Väl hemma blev det till att värma sig med en kopp varm oboy med marsmallow (stavning) och en massa filtar.


NomNomNom



LÖRDAG
GLAD PÅSK!! Fast några dagar försent då såklart... Andra, och sista gången för i år, vi spelade Passionsspelet. Dagen till ära var det faktiskt sol och varmt!


 

Efter passionsspelet bar det av ut till Smögen, rättare sagt, Tossene. Där åts det helt annan mat än påsk mat, skrattades, eldades och åts glass.

Dålig bild...

På macken i Hunnebo hitta jag denna skylt ↑

 


 

Nu orkar jag faktiskt inte skriva mer så resten får bli imorgon!


Snart!

Bloggen kommer snart fyllas med inlägg igen men tills dess får ni roa er med denna bild!



PUSS

Paus!

Nu får blogen ligga nere några dagar! Har inte tid att blogga dom kommande dagarna så det får bli enklast så... Tjosan hoppsan!

Inte mycket de...

Suttit och pratat frienzone idag. Trevligt de! Speciellt när man pratar om det med den man minst anar. Har även jobbat lite, resolutioner stod på schemat och vi var jätte duktiga i min grupp. Imorgon blir det till att skriva "Öppningsanförande" (dessa konstiga ord tar knäcken på min hjärna) som jag ska hålla på torsdag. Blir även genrep på kvällen - Yaay!

Ser på lite  film innan jag ska bädda ner mig för natten. Har en lång och mysig dag framför mig! PUSS

FN-vecka!

Idag startar min FN-vecka. Känns skönt att slippa skolarbetet samtidigt som jag skulle velat ha min korta måndag. Brukar sluta halv 2 på måndagar men idag blir det halv 4 istället.

Såhär ser alltså dagen ut för mig ↓ (arbetslag 3)



Ska bli intressant att få jobba i en grupp med 3 andra och försöka se klimatfrågan ur ett annat lands perspektiv. Känns dock lite jobbigt att behöva vara finklädd på torsdag då vi ska ha ett stort rollspel. MenMen! Den dagen, den sorgen!

Tjenixen!

10 timmar = energi

Efter 10 timmars sömn så känner jag mig lite mer energirik än vanligt. Snart ska jag ut på en joggingrunda och sedan blir det till att göra sig i ordning för musikal. Ska bli kul att få se 2or och 3or när dom spelar upp Grease.

Nej nu ska jag ta och byta om till träningskläder och ta en riktigt härlig tur! Tänkte att jag ska göra ett inlägg ikväll (om jag orkar) som bara är en massa bilder. Får se hur jag gör!