Åhh!

Kan redan nu i början av inlägget ursäkta mitt kommande ordförråd... Är så sjukt jävla trött att jag blir arg på precis vad som helst, har ett svindlande humör och en krampande mage. Hej PMS!
 
 
 
Sitter just nu i sängen och funderar över morgondagen. Måste ha ett nytt par mjukisbyxor, simma, städa rummet, fixa en sak på banken och såklart har jag lektioner mellan 8.30 och 14.15...
 
Mitt vackra schema för imorgon!
 
Det är då inte lätt att bli vuxen! Man ska ta ansvar och fixa en massa saker och ting själv. Hmm... Får väl försöka fixa det mesta imorgon. Träna ska jag i vilket fall som helst!
 

Well well, ska mysa ner mig under täcket och hoppas på att jag kan bli lite varm. Fryser som bara den! Orkar dock inte stänga fönstret och om jag stänger det kommer jag vakna av att det är för varmt... Haha, ibland är det jobbigt! Puss&Kram

Awesome!

Då har skolan tillslut dragit igång igen. Wihoo...! Lite kul fast dom kunde haft koll på alla lektioner och alla schema men sak samma!

Sitter med lite kaffe för att förhoppningsvis ha energi till två lektioner till sen blir det fredagsmyyys! Puss&Kram


På G!

Sitter på bussen in till Uddevalla för att köra första simpasset för denna säsong. Har sagt att jag ska simma sen i måndags men det har fortfarande inte blivit av... Att skolan startat och att jag har haft en helvetes ledvärk har inte gjort mig speciellt intresserad heller!

Nu är jag i vilket fall som helst nästan framme och riktigt jäkla taggad för att simma. Att rensa tankar och få hälsan på köpet kan man ju inte tacka nej till! Puss&Kram


Mest död!

Känner mig mer död än levande just nu... Inte den piggaste människan i världen och absolut inte det mest glada. Känns som om jag har PMS men vet att det inte stämmer, haha! Det är helt enkelt så att min omgivning får ha överseende med lilla mig.

Imorgon blir man ett år äldre och startar dagen med att jobba 10-15. Tycker det är helt okej faktiskt! Synd att det är sista dagen dock... Hade gärna stannat kvar längre! Puss&Kram


Buss och bränna!

Mitt i allt springande här på morgonen så kom dom underbara orden "Jag kan köra dig". Jag slipper åka buss och slipper vänta på kampenhof i en evighet!
 
 
Sitter och har precis skrivit in alla lovdagar, lov, ledighet m.m. i min almanacka och inser att det är otroligt många lovdagar och andra lediga dagar på vårterminen. Kan man inte flytta några av dagarna till höstterminen så att den inte blir så lång? Fast i och för sig så har jag inget problem med att vara mer ledig på våren än hösten, så länge det är sol och fint väder så. Man vill ju ha lite bränna!
 

Mhm!


Shopping!


Chillstopp!

Då var det stopp på myset för denna helg. Imorgon blir det jobb och om en vecka börjar skolan. Längtar till båda, haha!

Med trötta ögon och Veronica Maggio i lurarna kan jag varna folket på Ullared att familjen McFlum är på sin väg. Har verkligen försökt att ha lite koll på vad det är jag behöver där hemma men det går knappt... Puss&Kram


Tjopp!

Åhh... Är inte alls så inspirerad av att blogga just nu. Kan förklara nån annan gång.
 
Bloggar imorgon! Puss&Kram

Haha!

Jag måste bara lägga ut denna bilden nu när jag äntligen fattar den, haha!

Jag har verkligen ingenting mot varken Kungen, kungafamiljen eller kungahuset men i vilket fall som helst så gjorde den okända damen min dag helt klart roligare!


Måste!


Fuck makeup!

Osminkad drar jag mig till jobbet för att förmodligen inte göra så mycket alls... Kanske blir lite folk på båten ändå, regnet öser ju inte ner precis!

Hoppas på att sötpyret kommer och åker med en tur nu när vi äntligen pratat på det. Men det återstår att se! Hehe, har med mig nybakade bullar ut i fall att.


Natti!

Säger godnatt med mys, bok och mensvärk. Hej sömnlös natt!


Tankar!

Just nu är mitt huvud fullt i för många tankar... Inte bra alls! Frågan är hur jag ska lösa det?

Eh! Åter till verkligheten! Jobb, sol, träning och snart börjar skolan. Weeii! Saknar vissa så otroligt mycket... Vill bara krama om dom och inte släppa taget. Hehe... Inte alls konstig i huvudet. Nejdå! PUSS


Tjoo!

Efter en alldeles underbar morgon känner jag mig härligt utvilad och lugn! Dagen spenderas hemma då jag faktiskt är ledig och för tillfället är det framför teven och Ellen DeGeneres Show. Mys!
 
Helt okej uppvaknande!
 
För övrigt tänkte jag börja skriva på mitt första temainlägg (har lovat det några gånger nu...) som kommer     handla om...? Vänta och se!