Baby memes!

Märkte att jag inte bloggat på bra länge.. Vet faktiskt inte vad jag ska skriva på bloggen och har varken tid eller ork för tillfället. Vet inte ens vad jag ska blogga om nu, haha. Får helt enkelt bli som vanligt när jag inte vet vad jag ska blogga om, memes!
 

2 Månader!!

Idag har jag varit tillsammans med min underbara Mateusz i hela 2 månader! ♥ Tiden går verkligen fort när man har roligt! Helt sjukt vad tiden gått fort... Två månader är ändå ganska lång tid! Älskar dig så otroligt mycket! Du är det bästa jag har! Pussar och kramar till dig!
 
 
© Fotograf: Älskade Jojjo!
 
 
 
 
För varje blick du ger mig, blir jag lyckligare!
För varje kram du ger mig, blir jag tryggare!
För varje kyss du ger mig, blir jag starkare! 
 
Varje dag med dig känner jag mig kär!
Varje dag med dig känner jag mig betydelsefull!
Varje dag med dig känner jag mig älskad!
 
Varje dag ifrån dig känner jag mig saknad!
 
 
 
Kocham Ciȩ

Blogginspiration..?

Jag har verkligen nollblogginspiration.. Kanske därför jag inte bloggat speciellt mycket det senaste. Måste ta tag i både träningen, skolan och bloggandet. Bara att köra hårt med andra ord, eller? Även om jag faktiskt försökte plugga lite igår så gick det inte speciellt bra. Åhh!! 
 
 

Plugg!

Dags att försöka plugga lite. Måste verkligen få tag i skolan! Sen var de det där med motivation... MenMen! Allt går bara man vill!
 
 
 
 
 

Mens!

Ont i höfterna, magen och ryggen. Är helt kallsvettig och spyfärdig. Näsan rinner, ögonen kliar och halsen gör ont. Huvudet bultar av varje ljud som är för högt och energinivån ligger på minus 30%. Jo men mensvärk och förkyldning va det va? Eller var det plågeri?

Kände att jag behövde få ut all ilska och hat just nu, haha. Är helt jävla konstig samtidigt som humöret går upp och ner lite som det vill. Som tur är så har jag den bästa pojkvännen man kan önska sig!


Sova?

Klockan är över tre och här ligger jag. Klarvaken. Åh!! Vill faktiskt sova, inte ligga här och stirra i taket. Fan, att man ska tänka så mycket jämt...


Höst!

Autumn, Spadać, Tomber, Fallen, Pudota, Cadite. Höst var det ja! Regn ena stunden och sol den andra. Jo men välkommen till Sverige och den mest intressantaste och finaste årstiden!

Nej, jag älskar hösten. Alla färger är så sjukt underbara. Helt underbart! Så länge det är fint väder... Puss&Kram


Puss!

Spenderat nästan en heldag med Älsklingen och två till. Först Torp, sen skräpmat i Uddevalla och efter det blev det Ödeborg och en helskön kväll. Helt slut!

Får se vad som händer med morgondagen... Man kan inte annat än att hoppas på det bästa! NATTI