Pirattema, Morsdag och Cypern!

Oj! Jag ser verkligen fram emot dom tre veckor som är kvar av skolan trotts att jag bara är där två!

På onsdag är det dags att ha våra illa examensredovisning som ska bestå av en Skattjakt vs. Fångarna på Frida. Då är det sminka time och pirattema på schemat. Det ska bli så otroligt kul! Vi börjar dagen med att röva bort våra stackars tredjeklassare som går på skolan och sedan ska det bli skattkarta, frågor och sammarbetsövningar. Nu är det bara att hoppas på att övremakter har koll på vädret så att det blir ett underbart väder och att vi får värme och sol.

På lördag är det dags för dom älskade fredags konnfirmanderna att konfirmera sig och det kommer oxå bli kul! Jag har inte hunnit vara med på en ända övning dom har haft så jag har inte en aning om vad det är dom ska göra så det ska bli kul att få se på på fredag då dom har genrepet. Senare på kvällen blir det till att vara på Lane Loge och se och dansa till Larz Kristerz. Någon som vill med?

På söndag är det dags att fira älskade Farmor då, för det första, är morsdag och för det andra inte är hemma på hennes fördelsedag. Hoppas att det blir lika trevligt och kaotiskt med familjerna som vanligt!

Sen är jag otroligt spänd och glad över att på natten mellan Söndag och Måndag åka till Cypern. DET KOMMER BLI SÅÅÅÅÅ KUL!!! Kommer komma tillbaka lagom till examens avslutningen den 7 Juni så jag kommer bara helt slutkörd den kvällen…

Det va lite om dom två kommande veckorna!


Gods bless och ett fridfullt hopp! <3